ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Австрия > Виена > Испанска школа по езда: Сутрешна тренировка

Билети за испанската школа по езда: Сутрешна тренировка

Вижте най-старата порода коне в Европа

  Най-продавано

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Понеделник: затворено
Вторник: 09:00 – 16:00 часа
Сряда: 09:00 – 16:00 часа
Четвъртък: 09:00 – 16:00 часа
Петък: 09:00 – 16:00 часа
Събота: затворено
Неделя: затворено

Продължителност

Тренировъчна сесия: 2 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж във Виена с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Вижте красивите и пъргави коне от породата Липицанер в действие, докато сте свидетели на сутрешното им обучение в зашеметяващата испанска школа по езда
  • Насладете се на класическа виенска музика, докато наблюдавате как човек и кон работят в перфектен синхрон
  • Това е задължително да се види от тези, които обичат конете, а за тези, които обичат историята – Липицанер е най-старата конска порода в Европа.
Описание

Насладете се на магията на известните коне Липицанер тук, в испанското училище по езда на Виена. Вижте интелигентните, пъргави коне Липицанер в действие, докато техните треньори ги прекарват през висшето училище или „гимназията“ на класическата обездка – включително и впечатляващите им ритници. Гледайте 450 години традиция на Липицанер на работа, кон и ездач в синхрон, придружени от класическа виенска музика.

Вижте още +

Испанското училище по езда е една от най-красивите сгради във Виена, но вътрешността е още по-красива. Този билет ви дава възможност да посетите училището, за да станете свидетели на тренировките, които световноизвестните жребци Липицанер и техните треньори. Ще видите успокояващи упражнения за релаксация (конна йога?), Както и някои от по-сложните упражнения.

 

Можете дори да видите някои от акробатичните скокове, с които са известни тези коне. Те не се практикуват всеки ден, но може да имате късмет. Цялото преживяване е в резултат на виенска класическа музика.

 

Първоначално отглеждани от Хабсбургите, за да се използват в кавалерията и кралската гвардия, тези четирикраки фукльовци някога са били отглеждани в двора на всяко кралско домакинство в Централна Европа. Те са поддържани до съвършенство, обичат да се забавляват и знаят точно как да очароват публиката.

 

С това хипнотизиращо сутрешно преживяване ще можете да видите някои фрагменти от „конния балет“, който прави Липицанер , най-старата и най-грациозна порода коне в Европа, толкова почитани.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Инструкции

Покажете своя билет през смартфон в касата на всеки от двата основни входа

Обучението продължава от 10:00-12:00, последното посещение е в 11:30 часа. Вашият билет е валиден за целия период от 2 часа. Препоръчителното време за гледане е между 10-15 минути

Моля, обърнете внимание, че испанското училище по езда може да бъде заето по време на утринна тренировка, което прави времето за чакане по-дълго от обикновено

Анулиране или промяна на билета

Анулирането е възможно до 24 часа преди датата на посещението ви

За този билет са възможни промени

Местоположение

Адрес

Spanish Riding School

Michaelerplatz 1, 1010, Vienna

Важна информация

Достъпно за инвалидни колички

Допълнителна информация
Как да стигнете до там
  • Метро: U3 до Herrengasse + 5 минути пеша. Моля, обърнете внимание, че можете да използвате и задния вход на Josefsplatz / Tor 2