ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Австрия > Виена > Мадам Тюсо Виена

Билети за Мадам Тюсо Виена

Виж се с известни знаменитости и исторически икони

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Запази билети сега

Преглед

Работно време

Понеделник: 10:00 – 18:00 часа
Вторник: 10:00 – 18:00 часа
Сряда: 10:00 – 18:00 часа
Четвъртък: 10:00 – 18:00 часа
Петък: 10:00 – 18:00 часа
Събота: 10:00 – 18:00 часа
Неделя: 10:00 – 18:00 часа

Най-доброто време за посещение

12:00 – 17:00 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж във Виена с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Приближете се до известни фигури като Майкъл Джексън и Алберт Айнщайн – плюс австрийски национални съкровища като Моцарт, Климт и футболната суперзвезда Давид Алаба
  • Останете хладни като краставица в горещ летен ден – музеят е климатизиран! Разбира се, това е главно за восъчните фигури, но можете да се насладите и на хладния въздух
  • Всяка от восъчните статуи изисква повече от 800 часа работа – помислете за това, докато спрете за 30 секунди, за да си направите бързо селфи с някоя от известните фигури
Описание

Мадам Тюсо Виена в сърцето на Виена, Пратера, ви носи забавен и завладяващ начин да прекарате известно време с някои от любимите си знаменитости и известни австрийски исторически икони. С над 80 восъчни фигури, разположени в музея с площ от 2000 м2, със сигурност ще намерите много очарователни фигури, които ще изглеждат щастливи да с правите колкото искате селфита!

Вижте още +

Научете повече за някои от любимите си знаменитости и икони в Мадам Тюсо Виена. Изглеждащи като истински, восъчните фигури са красиво изработени и ви дават усещането, че всъщност могат да започнат да се движат във всеки един момент. Можете да се срещнете, да си комуникирате и да научите повече за хората, които помогнаха да се оформи австрийската история и култура, включително: императрица Сиси, Густав Климт и Зигмунд Фройд.

 

Между вас и восъчните фигури няма въжета или бариери, така че ще можете да задоволите пристрастяването си към селфи. Знаеш, че можеш да се застанете в позицията “Аз мисля внимателно” до Алберт Айнщайн или “Погледни ме, аз правя лунната разходка!” до Майкъл Джексън. Ако сте футболен фен, най-новата восъчна фигура е великият австрийски футболист Дейвид Алаба.

 

Мадам Тюсо е завладяваща с невероятните си восъчни фигури повече от 150 години. Отнема 3-6 месеца, над 500 прецизни измервания на тялото и около 200 снимки, за да се получи една фигура, за да се гарантира, че се получава най-реалистичен резултат. Повече от 800 часа отиват в създаването на една восъчна фигура.

 

Уверете се, че се наслаждавате на всички тези усилия, докато се приближавате до всички тези добре познати оживели фигури.

Билет

Характеристики на билета

Приоритетно влизане

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Промяна или анулиране на билета
  • Анулирането е възможно до 24 часа преди датата на посещението ви
  • Промени са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Madame Tussauds Vienna

5,Riesenradplatz, 1020, Vienna

Важна информация
Достъпно за инвалидни колички
Допълнителна информация
Как да стигнете до там
  • Метро: U1 или U2 до Praterstern
  • Влак: S1, S2, S3, S5, S6, S7, S9 или S15 до Praterstern
  • Трамвай: 0 и 5 до Пратерстърн
  • Автобус: 80а до Praterstern