ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Австрия > Виена > Новогодишен концерт на Щраус и Моцарт

Билети за Новогодишния концерт на Щраус и Моцарт

Започнете 2020 г. с класически концерт във Виена

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Запази билети сега

Преглед

Продължителност

1 час и 15 минути

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж във Виена с помощта нашия партньор eelway.

Акценти
  • Слушайте музиката на Йохан Щраус и Моцарт в зашеметяващата ренесансова сграда – тази, в която Щраус е изнессъл първия си концерт
  • Вземете няколко урока в уъркшопа за валс под звуците на талантливия оркестър Salon Alt Wien
  • Гледайте невероятни среднощни фойерверки над града, докато оркестърът свири – това със сигурност ще бъде незабравимо новогодишно преживяване
Описание

Навечерието на Нова Година. Виена. Танцувате валс в зашеметяваща концертна зала, докато свири оркестър на живо. Звучи като финала на романтичния филм на Дисни, но всъщност може да бъде най- кулминационния финал за 2019 г. Всичко, което трябва да направите, е да изберете да започнете новата година с този магически концерт на Щраус и Моцарт във великолепния Курсалон във Виена. И ако наистина искате да излезете някъде, вземете ВИП пакета и ще изживеете приказката на новата година.

Вижте още +

Празнувайте Нова година в историческия Курсалон Виена – грандиозно концертно място, което отдавна е домакин на музикални феерии. Не някои друг, а именно Йохан Щраус изнася първия си концерт тук (а след това и още много).

 

Новогодишният концерт изпълнява оркестър Salon Alt Wien, подкрепен от ято въртящи се балерини и международни оперни певци. И вие също! Изберете къде да седнете, секция A, B, C или отпред в VIP секцията.

 

Независимо от това къде седите, след като се наслаждавате на онези валсове, полки, арии и дуети на два различни концерта, ще имате възможност да се включите в уъркшоп за валс. В полунощ небето във Виена ще светне с музикален фойерверк. И след това: повече валс, повече парти.

 

Не са много новогодишни събития, които предлагат музика, фойерверки, магия и романтика на място от такова историческо значение. Но това се случва. И така, кажете сбогом на 2019 г. и „валсирайте“ през 2020 година.

 

VIP билет

Изпълнете преживяването си с ВИП пакет, който включва запазено VIP място, чаша пенливо вино преди първия или след втория концерт, CD на Йохан Щраус и програмна брошура.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

Вход на концерт

Уъркшоп за валс

ВИП пакетът включва и запазено VIP място, чаша пенливо вино преди първия или след втория концерт, CD на Йохан Щраус и програмна брошура

 

Напитки

Инструкции

Разменете ваучера за смартфон за хартиен билет на главната каса.

Промяна или анулиране на билета

Анулирането е възможно до 24 часа преди датата на посещението ви

Промени не са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Kursalon Vienna
33,Johannesgasse, 1010, Vienna
Допълнителна информация
Как да стигнете до там
  • Метро: U1, U2 или U4 до Карлсплац
  • Трамвай: Линия 2 до Johannesgasse; 71 или D до Schwarzenbergplatz