ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Австрия > Виена > Панорамна обиколка на Виена с автобус: 24 часа Класическа обиколка

Билети за Панорамна обиколка на Виена с автобус: 24 часа Класическа обиколка

Вижте най-доброто от Виена от двуетажен автобус

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Начало

Червен маршрут: 09:30, Син маршрут: 10:00

Продължителност

Червен маршрут: 100 минути, Син маршрут: 90 минути

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж във Виена с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Това е най-лесният и най-забавен начин да видите най-доброто, което Виена може да предложи. Просто скочете на автобуса, повозете се до следващата спирка, на която искате да спрете. Слезте и се разходете. После повторете докато станете истински виенчанин!
  • С дигитални записа на 13 езика на коментари на града, ще имате възможност да се запознаете с важните дати и събития на града, който някога е бил дом на европейските императори.
Описание

От Държавната опера до квартала на Музеите и до двореца Шьонбрун, този денонощен билет ви дава достъп както до червените (градски), така и до сините (двореца Шьонбрун) маршрути.

Мислете за това като за гигантска червена лимузина, която ви отвежда до всички места, където искате да отидете в имперския град. От световноизвестната Държавна опера, до Музейния площад и навсякъде, където искате да бъдете. Големият автобус е начинът да се придвижваме.

Вижте още +

Докато обикаляте Ringstrasse, ще видите Държавната опера и двореца Хофбург. Всъщност цяла Виена се предлага и с 22 спирки в града можете да се качите и да слезете толкова пъти, колкото искате.

 

Сърдечно препоръчваме безплатната 90-минутна пешеходна обиколка, която ви позволява да навлезете по-дълбоко в историята на Виена.

 

Но, колкото и е очарователна да е централната част на Виена, не забравяйте да си оставите време за Шьонбрун. Класическата обиколка включва както червеният (градски) маршрут, така и синия маршрут, които ще ви отведе до двореца Шьонбрун, седалището на властта за някога силната династия на Хабсбургите.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако търсите различен пакет, ние предлагаме и голям автобус Виена – 24-часова единична обиколка (само в рамките на централния кръг) и голям автобус Виена – премиум обиколка (48-часов билет за централния кръг и Шьонбрун). Дворцови маршрути, както и специална вечерна обиколка.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

24-часово ползване на автобуси за Панорамни обиколки (червени и сини маршрути)

Аудио гид + слушалки

24-часово ползване на автобуси за Панорамни обиколки зелен маршрут

Инструкции

Отидете до спирка „Opera“ (Walfischgasse 2, 1010) и сменете ваучера си за хартиен билет в автобуса. От тази спирка първият автобус тръгва в 09:30, а последният в 18:00 през лятото (16:30 през зимата).

Промяна или анулиране на билета

Анулиране на този билет не е възможно

Промени не са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Hop-on Hop-off Bus – Opera Station

Walfischgasse 2, 1010, Vienna

Важна информация

Аудио справочник

арабски, китайски, английски, френски, немски, иврит, италиански, японски, корейски, португалски, руски, испански, турски

Допълнителна информация
Как да стигнете до там

Метро: U1, U2 или U4 до Карлсплац.