ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Франция > Париж > Шато дьо Венсен (Château de Vincennes): Приоритетен вход

Билети за Шато дьо Венсен (Château de Vincennes): Приоритетен вход

Най-високата укрепена кула в Европа

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Запази билети сега

Преглед

Работно време

Понеделник: 10:00 – 17:00 часа
Вторник: 10:00 – 17:00 часа
Сряда: 10:00 – 17:00 часа
Четвъртък: 10:00 – 17:00 часа
Петък: 10:00 – 17:00 часа
Събота: 10:00 – 17:00 часа
Неделя: 10:00 – 17:00 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Париж с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Разгледайте 52-метровата средновековна крепост в Шато дьо Венсен. Това не е само най-високата укрепена кула в Европа, но и мястото на смъртта на Хенри V.
  • Достъпно с метрото (спирка: Château de Vincennes) Шато дьо Венсен е най-лесният за посещение от кралските замъци. Нашите билети за мобилни устройства осигуряват влизане с приоритет. Това е най-лесният начин да се докоснете до френското кралско семейство!
  • Получете достъп до замъка и всички временни изложби (разбира се, ще трябва да прекосите средновековен ров, но има мост)
Описание

Първоначално ловен дом, Шато дьо Венсен е бил дом на френското кралско семейство от векове, преди да се преместят във Версайския дворец (и преди да бъдат обезглавени и прогонени). Този исторически комплекс има ров, шест кули, три порти и 52-метрова укрепена кула – най-високата в Европа. Този билет включва достъп до всички ключови забележителности и ви дава право да влизате през приоритетния вход.

Вижте още +

Подобно на Лондонската кула и други бивши кралски резиденции намиращи се извън града, пътуването до замъка Винсен ви води близо до бурната история на кралските семейства в Европа.

 

Разположен в рамките на Париж, комплексът разполага с красива катедрала (въпреки че е силно повредена по време на Френската революция) и най-високата укрепена кула в Европа.

 

Това е мястото на някои важни исторически събития. Английският крал Хенри V умира от дизентерия в кулата, части от Трънения венец на Исус Христос са били съхранявани в параклиса, преди да бъдат прехвърлени в Сент Шапел в Париж и през времето когато е бил държавен затвор тук са били затворници някои известни личности, включително Маркиз дьо Сад, философа Дидро и граф Мирабо.

 

Възстановен след претърпени големи щети по време на Втората световна война, обновеният замък Винсен е символ на модерната френска държава. Това е красиво модерно място със сложна история. Елате и усетете.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Инструкции

Покажете билета си за смартфон на входа

Промяна или анулиране на билета

Анулиране на този билет не е възможно

Промени са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Château de Vincennes

Avenue de Paris, 94300, Paris

Важна информация

Достъпно за инвалидни колички

Допълнителна информация
Как да стигнете до там
  • Метро: Линия 1 до Château de Vincennes