ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Испания > Барселона > Стадион Camp Nou

Camp Nou – Билети за разглеждане на стадионa

Посетете емблематичната арена на ФК Барселона и вземете безплатен туристически наръчник за Барселона

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Понеделник: 10:00 – 18:00 часа
Вторник: 10:00 – 18:00 часа
Сряда: 10:00 – 18:00 часа
Четвъртък: 10:00 – 18:00 часа
Петък : 10:00 – 18:00 часа
Събота: 10:00 – 18:00 часа
Неделя: 10:00 – 15:00 часа

Продължителност

1 час и 30 минути

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Барселона с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Насладете се на самостоятелна обиколка на стадиона на Меси, Суарес и още много други и отидете зад кулисите на най-големия европейски стадион
  • Вижте повече от 20 трофея в испанския шампионат и Купата на краля и пет трофея от Шампионската лига в кабинет, който прилича повече на съкровищница
  • Разходете се в интерактивния музей и научете за екипа чрез сензорни екрани, звукови инсталации и други изображения, които ще ви поставят в центъра на действието
Описание

Атмосферата на Camp Nou е празник запалянковците на ФК Барселона, един от най-добрите футболни отбори на планетата. Това е дори нещо повече: това е празник на самия дух на футбола. При обиколта на Camp Nou, един от най-старите футболни стадиони, ще разберете защо мотото на Барса е “Повече от клуб”.

Вижте още +

Забавно е да се гледа футбол по телевизията, но на стадиона се случва истинската магия. Обиколката на Camp Nou може да не включва 98 000 фенове, които крещят “Barça, Barça, Baaaaarça!”, но тази обиколка ви дава невероятен достъп до ФК Барселона и усещането какво е да работите (или да играете) за blaugrana.

 

Както казва прочутото им мото, ФК Барселона е нещо повече от клуб. Те са собственост на своите поддръжници, живеят и работят с повишен кодекс за социална отговорност и са посланици на каталунската култура. О, и те са доста добри във футбола. Музеят е потапящ и впечатляващ.

 

Отличаващ се с гигантски сензорни екрани, звукови инсталации (включително звуци от мача), историческа статистика и зала с трофеи, достоен за цар Мидас. Историята е увлекателна – дори и да не сте голям футболен фен.

 

Майстори на свободния „тики-так“ стил, Барса спечели пет титли в Шампионската лига и често е сочена като най-добрия клуб в света. Играчите на Барса формираха ядрото на испанския национален отбор, който спечели световното първенство през 2010 г. Можем да продължим с похвалите и трофеите, но по-добре е да обиколите Camp Nou и да се насладите на снимките, видеоклиповете и залата на трофеите на този невероятен футболен отбор.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

Музей на FCB

Зала за трофеи

Мултимедийна зала

Залата на Меси

Обиколка (съблекалня, тунел за играчи, пресцентър, стадион)

БЕЗПЛАТЕН туристически наръчник на град Барселона

Промяна или анулиране на билета

Анулиране на този билет не е възможно

Промени не са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Camp Nou

Carrer d’Aristides Maillol 12, 08028, Barcelona

Допълнителна информация

Дни на мачовете на Шампионската лига:

Обиколката е затворена преди и в дните на мача. Музеят, залата с трофеи, залата на Меси и панорамната гледка към стадиона са отворени до 15:00 часа.

Дни на мачовете на Ла Лига и Копа дел Рей:

В тези дни няма обиколки. Музеят, стаята с трофеи, залата на Меси и панорамната гледка са отворени до 3 часа преди началото на срещата.