ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Испания > Барселона > Музеите на Барселона: Пропуснете опашката

Билети за Музеите на Барселона: Пропуснете опашката

Открийте Пикасо и още пет топ музея

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Туристически информационен офис

Понеделник: 08:30 – 21:00 часа
Вторник: 08:30 – 21:00 часа
Сряда: 08:30 – 21:00 часа
Четвъртък: 08:30 – 21:00 часа
Петък: 08:30 – 21:00 часа
Събота: 08:30 – 21:00 часа
Неделя: 08:30 – 21:00 часа

Най-доброто време за посещение

Около 18:00 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Барселона с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Открийте шестте най-добри музея на Барселона за цената на три! Ако пъбовете не са вашето нещо, обиколката на музеите може да е точно това, от което имате нужда
  • Потопете се във вселената на романтичното, модернистичното и съвременното изкуство. Включително произведения на велики испански творци, като Пикасо, Миро, Тапиес и др.
  • Спестете до 45% от цените на билетите, спестете време, като пропуснете опашкте при посещението някои от най-добрите музеи в Барселона, това е страхотна сделка
Описание

Не можете да посетите Барселона и да не се преклоните пред изкувството. Вземете този билет, пропускайки опашките и ще получите бърз достъп до шест от най-добрите музеи за изкуство в каталунската столица на цена от три. Музеят Пикасо в Барселона, Националният музей на изкуствата (MNAC), Фондация Жоан Миро, Центърът за съвременна култура на Барселона (CCCB), Музеят на съвременните изкуства в Барселона (MACBA) и Фондацията Антони Тапиес. Ппокупката този билет е с валидност от 12 месеца.

Вижте още +

Музей Пикасо

Музеят Пикасо в Барселона, открит на 9 март 1963 г., е референтният център за началните години на Пабло Пикасо. С повече от 4000 произведения в постоянната колекция, тук е едно от най-добрите места в света, за да се доближите до гения на Пабло.

 

MNAC

Националният музей на изкуствата (MNAC) има уникална колекция от романски стенописи, готическо и ренесансово изкуство, както и значителна колекция от предмети на изкуството и дизайна. Не пропускайте секцията Модернизъм, нито покрива, където можете да се насладите на 360 ° изглед към Барселона.

 

Фондация Жоан Миро

„Радвам се, че създадох отворено пространство, място, където хората могат да се разхождат и да се учат“. Години след като Миро изрича тези думи, Фондация Жоан Миро се превръща в международно известен музей. Тук посетителите могат да научат повече за Миро и да се запознаят с творби на вече утвърдени и изгряващи творци (както и визията на Миро за неговата основа).

 

CCCB

Центърът за съвременна култура на Барселона (CCCB) е пространство за изложби и дейности, фокусирани върху града и съвременната култура. Лаборатория за експерименти, той е отворен за кино, музика, изпълнителски изкуства и всичко за което се сетите.

 

MACBA

Музеят на съвременните изкуства в Барселона (MACBA) предлага примамлива изложбена програма на изключителното съвременно изкуство. Неговата емблематична основна сграда, проектирана от Ричард Майер, включва завладяващи изложби за любителите на изкуството и постоянна колекция от над 5 800 произведения.

 

Фондация Антони Тапиес

Фондацията Антони Тапиес, създадена от художника Антони Тапиес, има за цел популяризирането на знанията за модерно и съвременно изкуство. Фондацията притежава една от най-пълните обществени колекции на творчеството на Тапи, и организира дейности и временни изложби за съвременното изкуство.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Инструкции

Покажете билета си за смартфон в туристическия информационен офис в Барселона (Oficina d’Informació de Turisme de Barcelona) под площад Plaça Catalunya и ще получите своя музейен пропуск – Articket BCN. След това можете да пропуснете опашката във всеки от шестте музея

Музейният пропуск – Articket BCN е валиден 12 месеца след покупката

Промяна или анулиране на билета

Анулирането е възможно до 24 часа преди датата на посещението ви

Промени са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Barcelona Tourist Information Office
Plaça de Catalunya, 17, 08002, Barcelona