ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Италия > Рим > Биопарк: Римският зоопарк

Билети за Биопарк: Римски зоопарк – Пропусни опашката

Добавете някои дружелюбни приятели по време на престоя си в Рим

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Понеделник: 09:30 – 17:00 часа
Вторник: 09:30 – 17:00 часа
Сряда: 09:30 – 17:00 часа
Четвъртък: 09:30 – 17:00 часа
Петък: 09:30 – 17:00 часа
Събота: 09:30 – 17:00 часа
Неделя: 09:30 – 17:00 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Рим с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Починете си от традиционните забележителности в Рим и разгледайте един от най-впечатляващите биологични паркове в Европа
  • Вижте невероятен брой животни от дивата природа, от мечки гризли до мънички жаби, както и леопарди, тигри, питони, нахални маймунки, големи примати и дори един или два Комодски дракона
  • Научете за влиянието на човешката дейност върху околната среда, както и за усилията за опазване, които помагат за поддържане на застрашените местообитания по целия свят – и как можете да допринесете за опазването им.
Описание

Когато сте в Рим, направете както правят римляните. В този случай това означава да посетите една от най-добрите европейски атракции с животни! Лесно е да намерите древни архитектурни чудеса и ренесансово изкуство в града, но ако търсите нещо по-подходящо за деца, препоръчваме ви Биопарка. Римски зоопарк – приема посетители от 1911 г.!

Вижте още +

Биопарка не е само зоологическа градина – както подсказва името, това е зоологически биопарк, което означава, че огромно количество ресурси на парка се наливат в опазване, образователни програми и заграждения, подходящи за животните, които осигуряват високо качество на живот за 1200-те си семейство на дивата природа от около 200 различни вида бозайници, птици, влечуги и земноводни!

 

Запознайте се с големи и малки същества от всеки континент по целия свят, разположени в буйни ботанически среди, които предизвикват екзотична атмосфера. Научете за опасностите, пред които са изправени техните местообитания и хранителна верига, и как можете да помогнете да спасите тези красиви животни от изчезване.

 

По пътя ще срещнете хипопотами, жирафи, тигри, мечки, леопарди, змии, птици, маймуни и много други. Това е град на страховити зверове и любезни хора, които ще ви напомнят за удивителното биоразнообразие в света – и за нашата отговорност като грижащи за околната среда.

 

Децата ще оценят почивката от цялото римско изкуство и архитектура, а любителите на животни ще останат без дъх от невероятната менажерия на редки красиви създания.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

Пропускане на опашката

Дейности:

Посещение в къщата на влечугите, в събота от 14:45 до 15:15
Среща с животните, с придружители от зоологическия персонал, в неделя по различно време
Хранене на София, азиатския слон, в неделя от 12:00
Хранене на макаци, лемури, леопарди, шимпанзета, хипопотами, вълци и тюлени, в събота, неделя и празници по различно време
Моля, обърнете внимание, че тези дейности са включени във вашия билет, но трябва да бъдат резервирани на бюрото за резервации на входа.
Проверете на информационното бюро за точните часове.

Инструкции

Покажете билета си за смартфон на входа.

Промяна или анулиране на билета
  • Не са възможни промени за този билет

Местоположение

Адрес

Bioparco

Viale del Giardino Zoologico 1, 00197, Rome

Важна информация

Достъпно за инвалидни колички

Допълнителна информация

Забранени са балоните, скейтбордове, велосипеди, скутери, ролери и обувки с колела
Забранено е храненето на животните
Не се допускат домашни любимци, с изключение на кучета водачи
Последен прием: 1 час преди затваряне

Моля, имайте предвид, че къщата на влечугите и Музеят на престъпленията против околната среда (MACRI) са отворени само през седмицата. Те ще бъдат затворени през уикендите и празниците.