ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Италия > Венеция > Базиликата Сан Марко и Двореца на дожите: Пропуснете опашката + Обиколка с екскурзовод

Билети за базиликата Сан Марко и Двореца на дожите: Пропуснете опашката + Обиколка с екскурзовод

Двучасовата обиколка на най-известните забележителности на Венеция

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Teza-tiqets-skip-the-line

Преминете без да чакате на опашка

Преглед

Продължителност

2 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж във Венеция с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Възползвайте се максимално от времето си в La Serenissima, като направите тази обиколка на ключовите места с англоезичен екскурзовод (и пропуснете опашките)
  • Тези специални места оживяват чрез достоверните разкази на вашия екскурзовод
  • Вижте едно от най-добрите съкровища като Pala d’Oro – покрито с 2486 скъпоценни камъка, Paradise – една от най-големите картини в света и Моста на въздишките!
Описание

Ако имате ограничено време във Венеция, трябва да направите избор. Направете най-добрият избор. Например обиколете най-известните забележителности на Венеция с опитен водач на английски език. Чрез завладяващи истории, базиликата Сан Марко, Двореца на дожите (Palazzo Ducale) и Моста на въздишките ще оживеят. И ще се радвате на интелигентния си избор.

Вижте още +

Обиколката започва в самия център на Венеция: площад Сан Марко. Това е бил политическият и социален център на Венецианската република. Днес това е мястото, където милиони туристи пристигат всяка година и не е по-малко красиво и очарователно за пешеходна разходка.

 

След като разберете защо Наполеон нарича това място „Залата на Европа“, ще продължите към базиликата „Сан Марко“, една от най-известните църкви в света, оцеляла (не винаги невредима) от пожари, плячкосване и бури. Ето защо ще намерите много различни архитектурни стилове и несъответствия. Това придава на базиликата уникален външен вид.

 

С екскурзовода си начело, ще пропуснете дългите опашки на входа на базиликата (спестявайки ви няколко часа при парещото слънце или проливен дъжд – най-често срещаните метеорологични условия във Венеция). Щом влезете вътре, ще бъдете поразен от богатството; 4000 м2 мозайки искрят и блещукат на дневната светлина. И посетете грандиозното Pala d’Oro – поръчано от Дожа през 976 година.

 

Тази златна „картина” е едно от най-пищните съкровища на християнството, изпълнено с 2486 камъка. Голяма част от останалите съкровища са били „реквизирани“ от Наполеон, но вашият водач ще ви разкаже всичко това!

 

След базиликата ще посетите известния Дворец на дожите (Palazzo Ducale), бивш щаб и дом на венецианския дож.

 

Обиколката обхваща всички акценти на този дворец на властта, включително позлатени мраморни стълби. Вероятно най-важното е Великата зала на съвета. Цялата източна стена е огромната картина на Тинторето „Рай“. Това е една от най-големите (и най-красиви) картини в света. Също така ще преминете през моста на въздишките, по който са преминавали осъдените, отивайки към затвора на дожите, от където воплите и са се разнасяли над града.

 

Цялата тази венецианска история и красота без съмнение ще ви предразположи за лека закуска. Така че запазете „истинското синьо венецианско“ настроение и вземете някои вкусни cinchetti (венециански тапас) и след това продължете да проучвате Невестата на морето.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Пропуснете опашката

Какво е включено

Входен билет за базиликата Сан Марко и Двореца на дожите

Пропуснете опашките на входа за базиликата Сан Марко и Двореца на дожите

Екскурзовод на английски

Вход за затвора в Двореца на дожите

Допълнително бакшиш

Трансфер от/до хотел

Не включва горния етаж на базиликата

Инструкции

Покажете билета си за смартфон на нашия асистент преди обиколката.

Мястото за срещи е на площад Сан Марко, под Часовниковата кула. Нашият представител ще държи табела с надпис TURIVE. Те не чакат закъснелите, затова бъдете там в 10:30 часа.

Промяна или анулиране на билета

Анулиране на този билет не е възможно

Промени не са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

St. Mark’s Basilica
Piazza San Marco 328, 30100, Venice
Clock Tower
Piazza San Marco, 30100, Venice
Важна информация

Екскурзовод
Английски език

Допълнителна информация
Как да стигнете до там
  • Вапорето: 1 или 2 до Valleresso