ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Нидерландия > Амстердам > Rijksmuseum: Пропуснете опашката

Билети за Rijksmuseum: Пропуснете опашката

Вижте най-голямата колекция на Рембранд в света и повече 800 години холандска история

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Понеделник: 09:00 – 17:00
Вторник: 09:00 – 17:00
Сряда: 09:00 – 17:00
Четвъртък: 09:00 – 17:00
Петък: 09:00 – 17:00
Събота: 09:00 – 17:00
Неделя: 09:00 – 17:00

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Амстердам с помощта на Radical Storage

Акценти
  • Вижте над 8000 обекта в 80 галерии, включително известни холандски шедьоври като Нощна стража от Рембранд и Млекарката от Вермеер
  • Един от най-посещаваните музеи в Холандия, Rijksmuseum може да има дълги опашки за билети – за щастие нашите билети ви дават достъп до бърз вход!
  • Това не е само картини – Rijksmuseum също има скулптури, изложба от дрехи и оръжия и една от най-добрите библиотеки, които някога ще видите.
Описание

В Rijksmuseum има някои от най-известните картини в света (включително Нощна стража на Рембранд ), с акцент върху холандския златен век. Колекцията в музея обхваща над 800 години история на изкуството в красиво реставрирана сграда. Разположен в сърцето на града, Rijksmuseum е едно от местата, който задължително трябва да посетите в Амстердам.

Вижте още +

Националният музей на Холандия претърпя десетгодишен ремонт между 2003 и 2013 г. Изглеждастрахотно – ефирен, светъл и привлекателен. Плюс това, той е изпълнен с повече картини и обекти,отколкото можете да видите за един следобед. Все пак е забавно да опитате.

 

Акцентът е Нощна стража на Рембранд , една от най-известните (и най-големите!) картини в музея. Вермеер Млекарката е друг класически шедьовър, които трябва да се види тук, а има и много други по-малко известни, но също толкова интригуващи произведения на изкуството, които осигуряват прозорец към живота в едно отминало време.

 

Друг зрелищен – макар и недооценен – раздел на музея е колекцията от оръжия и модели на кораби с неговите екзотични, богато украсени и дори бойни оръжия.

 

Rijksmuseum предлага и отлично приложение за мултимедийна обиколка, което може да бъде изтеглено направо на вашия смартфон. Вижте го в App Store или Google Play!

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

Достъп до постоянната колекция

Гардероб

Инструкции

Влезте в музея през опашката „Посетители с билет“ и покажете билета си за смартфон на входа на галериите

Билетът ви е валиден за целия ден, така че можете да направите обяд в близост до музея и да се върнете, когато сте готови

Промяна или анулиране на билета
  • Анулация на този билет не е възможен
  • Промени са възможни за този билет

Местоположение

Адрес

Rijksmuseum

Museumstraat 1, 1071 XX, Amsterdam