ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Обединено кралство > Лондон > Билети за London Eye (Лондонско око)

3 вида билети за London Eye: Бърз вход, икономичен билет или частна кабина

Бързо стигнете до върха и получете достъп до 4D киносалона и фоайето

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Получавайте билетите си по имейл, SMS и приложението ни

Показване на билети през вашия смартфон

Преглед

Работно време

Понеделник: 11:00 – 18:00 часа
Вторник: 11:00 – 18:00 часа
Сряда: 11:00 – 18:00 часа
Четвъртък: 11:00 – 18:00 часа
Петък: 11:00 – 18:00 часа
Събота: 10:00 – 20:30 часа
Неделя: 10:00 – 20:30 часа

Посетете тази атракция без багаж

Намери гардероб за багаж в Лондон с помощта на Radical Storage

Акценти
 • Отидете да се завъртите (макар и бавно) на най-високото колело за наблюдение в Европа и вижте 360 ° гледка към Лондон
 • Пребройте лондонските забележителности от комфорта на вашата капсула, от Биг Бен до Уестминстър и други
 • Този билет включва достъп до 4D кино, мултисензорно изживяване, включващо светлини, вятър, сняг и мехурчета – това е перфектната прелюдия към главното събитие!
Описание

Вижте още +

Какво още да очаквам от тези билети за London eye (Лондонското око)?

 

От първа среща, до двойки, казващи „ Да“, до училищни пътувания, DJ партита, холивудски знаменитости, спортни знаменитости и кралски особи, тези 32 капсули са виждали всичко. С повече посетители от пирамидите в Гиза и Тадж Махал, опашките могат да бъдат дълги. Така че, бъдете интелигентни и бързо минете отпред без да чакате с този удобен билет!

 

Лондонското око е най-популярната платена атракция в цяла Великобритания. Осигуряването на безценни гледки към Биг Бен, Уестминстърския дворец, Бъкингамския дворец и дори замъка Уиндзор в ясен ден, това е изключително важно преживяване в Лондон.

 

Така че независимо дали сте местен лондончанин или просто посетител, не се примирявайте само с това, да гледате в небето. Бъдете част от това преживяване.

 

Кога е най-доброто време за посещение на London eye (Лондонското око)?

 

Лондонското око е една от най-популярните атракции в Лондон и може да стане много натоварено, особено по време на пиковия туристически сезон. Най-доброто време за посещение на Лондонското око ще зависи от вашите лични предпочитания.

 

Ако искате да избегнете тълпите, най-добре е да посетите Лондонското око извън пиковите часове. Обикновено най-натоварените часове са в средата на деня, така че може да е добра идея да посетите рано сутрин или по-късно вечерта. Делничните дни обикновено са по-малко натоварени от уикендите, така че помислете за посещение в делничен ден, ако е възможно.

 

Най-доброто време за посещение на Лондонското око за зашеметяващи гледки би било ясно време. В ясен ден можете да видите до 40 км във всички посоки от върха на Лондонското око. Въпреки това, ако искате да видите града през нощта, най-добре е да го посетите след залез слънце, когато градът е осветен.

 

В крайна сметка най-доброто време за посещение на Лондонското око ще зависи от вашите предпочитания и график. Ако искате да избегнете дълги опашки и тълпи, опитайте се да посетите в извън пиковите часове. Вземете си билети за London eye (Лондонското око) онлайн. Ако искате да се насладите на гледките, помислете за посещение в ясен ден или през нощта, когато градът е осветен.

 

Ето някои малко известни факти за Лондонското око:

 

 1. Окото на Лондон първоначално е проектирано да бъде временна структура за честванията на хилядолетието през 2000 г., но популярността му гарантира, че се превръща в постоянна фигура на хоризонта на Лондон.
 2. Окото на Лондон е най-високото виенско колело в Европа и най-популярната платена атракция в Обединеното кралство, привличаща над 3,5 милиона посетители всяка година.
 3. Всяка от 32-те капсули на London Eye може да побере до 25 души, което означава, че има общ капацитет от 800 души.
 4. Лондонското око се движи със скорост от 0,6 мили в час, което означава, че отнема 30 минути, за да завърши едно завъртане.
 5. Осветителната система на London Eye е в състояние да създаде над 16 милиона различни цвята и често се използва за празнуване на специални събития и поводи.
 6. Окото на Лондон се захранва с електричество от националната мрежа, но в случай на прекъсване на захранването има резервен генератор, който може да го поддържа до 48 часа.
 7. Лондонското око е включено в множество филми и телевизионни предавания, включително „Доктор Кой“, „Хари Потър и Нечистокръвния принц“ и „Гръмотевичните птици си отиват“.
 8. Окото на Лондон е използвано като платформа за множество значими събития, включително предложение за брак, изпълнение на живо на Duran Duran и събитие за набиране на средства за Comic Relief.
 9. Лондонското око се превърна в популярно място за политически протести и демонстрации, като активисти използват атракцията като начин да повишат осведомеността за своята кауза.
 10. Окото на Лондон не е първото виенско колело, разположено на южния бряг на река Темза. Оригиналното виенско колело, известно като Голямото колело, се е намирало в същия район от 1895 до 1906 г.

 

Лондонското око е атракция, която задължително трябва да се види в Лондон

 

Ако търсите начин да видите Лондон от уникална гледна точка, Лондонското око е перфектната атракция за вас. Стоейки на височина от 135 метра, това гигантско виенско колело предлага несравнима гледка към емблематичните забележителности и силуета на града.

 

Разположено на южния бряг на река Темза, Лондонското око се превърна в една от най-популярните атракции на Лондон от откриването му през 2000 г. Всяка от 32-те капсули на колелото може да побере до 25 души, а пътуването отнема приблизително 30 минути за пълен кръг.

 

Докато се изкачвате до върха на колелото, ще можете да видите спиращи дъха гледки към Биг Бен, сградата на парламента, Бъкингамския дворец, катедралата Сейнт Пол и др. Панорамните гледки към силуета на Лондон са просто спиращи дъха и посетителите често коментират красотата на града от тази гледна точка.

 

Окото на Лондон е отворено целогодишно, но е най-добре да резервирате билети предварително, за да избегнете дългите опашки. Предлагат се и редица различни пакети, включително частни капсули, изживявания с шампанско и дори специален пакет за Свети Валентин.

 

За тези, които търсят допълнително специално изживяване, Лондонското око предлага и „360-градусово изживяване“, което ви позволява да гледате града чрез слушалки за виртуална реалност, докато карате волана.

 

Нищо не изглежда така емблематично както London Eye. Стоейки високо на южния бряг на река Темза, London Eye е посрещнал над 70 милиона души в емблематичния силует на Лондон.

 

Като цяло Лондонското око е атракция, която трябва да се види от всеки, който посети Лондон. Това е уникален и запомнящ се начин да видите града и предлага невероятни гледки, които няма да намерите никъде другаде. Така че не забравяйте да вземете предварително онлайн вашите билети за London eye (Лондонското око).

 

За големи групи може да купите билети за London eye (Лондонското око) за цяла кабина, която побира до 16 души.

Билет

Характеристики на билета

Незабавна доставка на билети за London eye (Лондонското око)

Приемат се билети през смартфони

Какво е включено

Билетите за бърз достъп предлагат влизане в Лондонското око без редене на опашка, Влизане в 4D кино изживяване, Влизане в салона на Лондонското око

Инструкции

Ако имате билет за пропускане на опашката отидете до входа за бързо преминаване (F) в запазения от вас времеви интервал. Моля, уверете се, че сте навреме.

Промяна или анулиране на билета

Анулиране на този билет не е възможно

Промени за тези билети за London eye са възможни. До 24 часа преди посещението може да смените резервирания час.

Местоположение

Адрес

London Eye

Lambeth, SE1 7PB, London

Важна информация

Достъпно за инвалидни колички

Асансьорът за инвалидни колички за London Eye понастоящем работи.