ЗАРЕЖДАНЕ

Въведете дума за търсене

Начало > Помощен център

Помощен център на Tiqets

Промени и анулиране

Къде мога да намеря номера на поръчката си?

Вашият номер на поръчка се намира в заглавието на двата имейла, които ви изпращаме веднага след потвърждаване на поръчката ви, както и във ваучера за вашия билет в PDF формат. Потърсете „Номер на поръчка на Tiqets“ в таблицата, която дава преглед на плащането ви. Ще се нуждаете от този номер, ако се свържете с центъра за обслужване на клиенти.

Възможно ли е да се правят изменения в моята поръчка - например, ако поръчам билети за грешна дата?

Зависи от обекта, но със сигурност ще направим всичко възможно. Моля, свържете се с нас. Ще трябва да имате подробности за вашия билет (и) (име, номер на поръчка и дата).

Някои от билетите, които продаваме, могат да се използват след първоначалната дата, за която сте закупили билетите. Нашият отдел за обслужване на клиенти ще може да ви уведоми дали това е така за вашите билети. За съжаление, това не е възможно за билети, поръчани за конкретен час.

Мога ли да отменя поръчката си и да получа възстановяване?

Tiqets не е длъжен да обменя или възстановява неизползвани билети от името на обекта, но много бихме искали да ви помогнем. За да можем да съдействаме за възстановяване на вашия билет(и) зависи от политиката на конкретния обект. Можете да намерите политиката за анулиране на обекта на страницата на продукта, в секцията озаглавена „Промяна или анулиране на вашия билет“.

В случай, че обекта може да ви осигури анулиране и/или възстановяване на сумата, такса за анулиране в размер на 8% от общата сума на поръчката за покриване на разходите за плащане и обработка на поръчките ще бъде начислена.

Не съм използвал билетите си и датата е минала - мога ли да получа възстановяване?

За съжаление не е възможно възстановяване на билети, когато заявката за анулиране е направена след изтичане на валидния период за ползване.

Как се обработват възстановяванията? Колко време ще отнеме да получа възстановяването?

Tiqets редовно обработва възстановяванията. След като нашият екип одобри заявката за възстановяване, въпросът преминава към издателя на вашата карта или банка и вече нямаме контрол върху това колко време отнема да достигне до възстановяването до вас. Ако получите забавяне при получаването на възстановяването, моля, свържете се с издателя на вашата карта или банка, преди да се свържете с Tiqets.

Времето за обработка на възстановяване на плащане, извършено чрез iDEAL или SoFort превод, обикновено е два работни дни. Възстановяването на плащания чрез кредитна или дебитна карта може да отнеме между пет до десет работни дни.

Моля, обърнете внимание, че може да се прилага такса за анулиране; вижте нашите Общи условия . Ние ще ви уведомим по имейл или телефон за всички такси, които се прилагат във вашия случай.

Поръчка

Поръчах и не съм получил билетите си - какво мога да направя?

Повечето от нашите билети се потвърждават моментално при покупка. За да потвърдим вашата поръчка, изпращаме както имейл, така и SMS. SMS съобщението представлява резервно копие в случай, че някога имате проблеми с достъпа до имейла.

Някои билети изискват ръчна обработка; в работно време това може да доведе до забавяне до един час. Ако сте резервирали, докато обекта е затворен, може да бъдем в състояние да изпратим билета ви само след като той е отворен. Ако не сте получили потвърждението си 48 часа след поръчката, моля, свържете се с нас.

Не мога да завърша своята поръчка. Какво се случва?

Обикновено това е така, защото вашият уеб браузър трябва да бъде актуализиран. Това се отнася особено за Internet Explorer и Mozilla Firefox. Можете да посетите www.microsoft.com/ie, за да актуализирате Internet Explorer, и www.mozilla.org/firefox, за да актуализирате Firefox.

Моля, разгледайте нашите отделни съвети как да финализирате плащанията, в случай че имате допълнителни проблеми.

Ако нито една от тези стъпки не разреши проблема, моля, свържете се с нас.

Поръчах чрез PayPal и не съм получил потвърждение за поръчката си.

С PayPal плащане може да се наложи да одобрите ръчно поръчката си. Моля, проверете вашия PayPal акаунт, за да видите дали това е така.

В моя преглед на поръчките виждам „Такса за резервация“. Какво е това?

Tiqets прави разходи, свързани с предоставянето на нашата услуга. Например те включват нашето обслужване на клиенти и разходи за обработка на плащания. За повечето обекти можем да избегнем такса за възстановяване на тези разходи, но за съжаление не е възможно навсякъде. Ако видите „такса за резервация“, показана в прегледа на вашата поръчка, това означава, че обекта, който сте резервирали, е от този тип.

Групови посещения

Как мога да направя поръчка за групово посещение?

Tiqets по принцип не поддържа поръчки за големи групи. Ако по време на поръчката срещнете ограничение, което ви спира да поръчвате броя на билетите, които искате, моля, имайте предвид, че това се налага от обекта. Възможно е да извършите няколко поръчки, за да завършите с желания от вас брой билети, но нашите партньори обикновено са недоволни от това и може да ви откажат влизането. Ако трябва да поръчате за по-голяма група, отколкото ние поддържаме, моля, свържете се директно с обекта.

Работя за туристическа агенция; мога ли да получа отстъпка?

Не предоставяме отстъпки за професионалисти в туристическата индустрия. Нашият бизнес модел се основава на продажбата на билети за потребителите, така че винаги предлагаме най-добрата цена. Ако искате повече информация, моля, посетете секцията „Работете с нас“ за повече информация относно партньорствата.

Използване на билети

Как да използвам билетите си? Какво да правя с моя билет / ваучер?

Ще намерите подробни инструкции под заглавието „Инструкции“ на страницата с описание на продукта. Освен това ще ви изпратим имейл за потвърждение и ваучер за билет, в който могат да бъдат намерени подробни инструкции за това как да използвате вашите билети.

Не мога да намеря обекта или мястото, от където да взема билетите си!

Можете да намерите място за срещи и точни адреси на обекта в секцията „Местоположение“ на нашата продуктова страница. Ако имате проблеми с намирането на тази информация, моля, свържете се с нас по имейл или чат, за да можем да ви помогнем.

Не получавам достъп до обекта, тъй като ми казват, че билетите ми не са валидни. Какво мога да направя?

Tiqets продава само официални билети, за да сте спокойни, че билетите ви са валидни.

Ако ви бъде отказан достъп, моля, прочетете имейла за потвърждение, за да сте сигурни, че сте спазили всички инструкции – понякога има специални инструкции, които клиентите трябва да следват, за да получат билетите си, преди да отидат до входа на обекта.

Малък брой клиенти резервират грешна дата или час случайно, което води до отказ на достъп за влизане. Моля, проверете дали това не е така за вас!

Плащания

Какви методи за плащане могат да се използват в Tiqets?

Ние поддържаме Visa, Mastercard, Carte Bancaire, CartaSi, iDeal, PayPal, Sofortuberweisung и Alipay.

Нашият уебсайт е достъпен на няколко езика и методите за плащане по подразбиране варират в зависимост от това коя версия на сайта използвате. Ако сте в друга държава и не виждате предпочитания от вас начин на плащане, можете да промените езика на сайта чрез падащото меню на началната страница.

Удостоверяване на плащането - плащанията ми многократно се отхвърлят. Защо не мога да купя билети?

Обикновено това се дължи на неправилни 3-D код за сигурност. 3-D код е метод за сигурност на вашата компания за кредитни или дебитни карти, чрез който удостоверява онлайн покупките и предотвратява измама. Ние нямаме контрол върху този процес, така че ако срещнете проблем, моля, свържете се с издателя на вашата карта.

Имам нужда от фактура за поръчката си, как да получа това?

Моля, свържете се с нас, за да можем да ви помогнем. Трябва да цитирате номера на вашата поръчка, както и името и имейл адреса, използвани във вашата поръчка.

Как мога да бъда сигурен, че данните на кредитната ми карта са защитени?

Всички плащания се обработват от един от най-надеждните и защитени платежни програми в света, Adyen B.V. Tiqets никога не вижда или има достъп до данните на кредитната ви карта. Adyen също обработва плащания за Facebook, KLM, Uber и Vodafone. В добри ръце си!

Поверителност

Какво прави Tiqets с личната ми информация?

Tiqets не продава вашата лична информация и ние споделяме само информация с трети страни, която е необходима за завършване или предоставяне на услуги във връзка с вашата поръчка, като обекта, който ще посетите. Моля, прочетете нашите Общи условия и нашата Политика за поверителност за повече информация.

Разрешаване на конфликти

Ами ако не се съгласим за нещо?

Предпочитаме да ви помогнем директно, но можете също да подадете жалба чрез трета страна, например чрез https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/ .

Все още имате нужда от помощ?

Електронна поща

Ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на един час

customerservice@tiqets.com

WhatsApp

Отговаряме в рамките на 10 минути в работно време.

  1. Добавете Tiqets към вашите контакти. Това е холандски телефонен номер, така че не забравяйте да включите +31
    +31 6 81890787.
  2. Когато започнете да чатите, моля, цитирайте вашето име и номер на поръчката.